Online Drukwerk Bestellen Tips, Waar Op Letten?

Wanneer u op zoek bent naar een goede online drukker dan heeft u veel keuze en is het soms moeilijk kiezen. Hier zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het online bestellen van drukwerk

  1. Kwaliteit drukwerk;
    Dit is meestal moeilijk te beoordelen voorafgaand aan het bestel proces. Om toch een idee te krijgen kunt u bij sommige drukkers monsters aanvragen en zo toch een goede indruk te krijgen van de kwaliteit die ze kunnen leveren. Echter veel drukkers zullen niet zomaar een monster toezenden vooral niet wanneer het gaat om kleine hoeveelheden drukwerk. In dat geval kunt u punt 2 evalueren.
  2. Klanten reviews;
    Klanten kunt tegenwoordig vaak hun review achterlaten en veel webshops en ook drukkers publiceren de resultaten van de reviews vaak online op hun eigen website. Vaak maken ze gebruik van een onafhankelijke instelling die de reviews controleert op echtheid. Wanneer er onterechte reviews worden geplaatst dan krijgt de webshop de kans om aan te tonen dat een review niet op waarheid gebaseerd is. Lukt dat niet dan worden negatieve reviews gewoon geplaatst en hier heeft de webshop geen controle over. Reviews van deze site zijn dus zeer goede bronnen van informatie en bevatten vaak informatie die je niet ergens anders kunt vinden. Enkele voorbeelden van dit soort sites zijn: FeedbackCompany.nl, Kiyoh.nl, Klantenvertellen.nl, Trustpilot, TrustedShops.nl, Ekomi, Yelp en Epinions.com. Ook reviews op fora zijn meestal wel te vertrouwen aangezine deze ook gemodereeerd worden en kritiek van massa kunnen verwachten en meningen kunnen dus weerlegd worden. Ook geven fora vaak veel extra nuttige informatie aangezien er in conversatie vorm wordt gesproken over het onderwerp en de beste suppliers vaak onder de loep worden genomen.
  3. Levertijd;
    Is levertijd belangrijk voor uw business? Media bedrijven of bedrijven die vaak gebruik maken van drukkers hebben vaker te maken met deadlines dan bijvoorbeeld consumenten of zzp┬┤ers die slechts eens in de zoveel tijd een visitekaartje, brochure of een uitnodiging willen laten printen. Een langere levertijd kan soms lagere prijzen betekenen.

Welke drukker kunnen wij u aanbevelen:

Zelf maken wij al een tijdje gebruik van OnlinePrinters.nl en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit, uitstekende levertijd en concurrerende prijzen.

Onlineprinters.nl is gespecialiseerd in velen verschillende drukwerk en kan bijna alles afdrukken. Deze drukker werd in dit forum aanbevolen en hier hebben wij onze gouden tip dus ook vandaan gehaald.

Hieronder een greep uit het assortiment van de drukwerk mogelijkheden:

Een ruime keuze dus en het bestellen gaat erg eenvoudig. Veel succes met online drukwerk bestellen.